Információk

Nézz körül nálunk a Webler Oktatóstúdióban!

A tanfolyamra jelentkezés és a beiratkozás menete

Minden meghirdetett képzés adatlapján megtalálhatóak a tanfolyam indulásának időpontjai, valamint minden időpont mellett látható a "Jelentkezem" felirat.Ha weboldalunkon keresztül szeretnél jelentkezni, akkor nincs más dolgod, mint kitölteni adataidat a "Jelentkezem" felirat megkattintása után.A jelentkezést visszaigazoló e-mailben megtalálod a további teendőket az időpontot, a helyszínt, a részvételi díjat, valamint egy díjbekérőt, amellyel átutalással be tudod fizetni a tanfolyami előleget. A tanfolyami előleget bankkártyával is be tudod fizetni, illetve készpénzben is irodánkban. Természetesen van lehetőség on-line a weboldalon keresztül is bankkártyás előleg fizetési lehetőségre.

A koronavírus okozta megváltozott körülmények között határozatlan ideig online folytatjuk megkezdett tanfolyamainkat és újakat is ezen a módon indítunk. A részvétellel hallgatóink hozzájárulnak, hogy az oktatásról esetlegesen készülő kép és hangfelvételt a csoport résztvevői, oktatói láthassák. Ugyanakkor kötelezik magukat résztvevőink, hogy az így vagy más módon az oktatásról készült kép és hangfelvételeket harmadik féllel meg nem osztják, mások számára elérhetővé nem teszik sem ingyenesen, sem ellenszolgáltatás fejében.Átutalás esetén kérjük arról a számlaszámról utalj, amiről szeretnéd kérni a számlát. A visszaigazoló oldalon is le tudod tölteni a díjbekérőt vagy az UniCreditBank fizetési felületén keresztül on-line bankkártyával illetve a PayPal biztonságos fizetési rendszeren keresztül a megfelelő gombra kattintva bankkártyával is ki tudod fizetni az előleget vagy akár a teljes tanfolyami díjat.

Normál esetben személyesen is beiratkozhatsz és befizetheted a regisztrációs díjat az általad kiválasztott tanfolyamra oktatóstúdiónkban 1094 Budapest, Tűzoltó u. 59. Dobos Irodaház alatti címen, ahol szintén befizetheted a tanfolyami előleget, de az egészségügyi vészhelyzet ideje alatt az otthonodból vehetsz részt a valós idejű, online képzéseken és a fizetést is távolról tudod csak intézni.
A tanfolyami előleg (regisztrációs díj)  10 000 Ft, amit levonunk a tanfolyam árából (ennyivel kevesebbet kell majd fizetned a képzésért), a fennmaradó tanfolyami díjat a képzés megkezdésének napján kell csak befizetni.

Jelentkezésed csak a tanfolyami előleg befizetése után érvényes. Ez biztosítja mindenki számára a biztos részvételt!

Jelentkezést követően a képzés megkezdése előtt lehetőséged van a komplett képzési programot megtekinteni nyitva tartási időben ügyfélszolgálati irodánkban. (1094 Bp., Tűzoltó u. 59.)
 

Részletfizetés

Minden 60 000 Ft feletti képzésünknél tudunk részletfizetési lehetőséget adni. 150 000 Ft -ot meg nem haladó tandíj esetében 2 részletet biztosítunk, a 150 000 Ft-nál drágább képzések esetében 3- vagy maximum 4 részletben lehet rendezni a tanfolyami díjat. OKJ-s tanfolyamainknál havi kamatmentes részletfizetést tudunk biztosítani. Bővebb tájékoztatást személyesen, beiratkozáskor tudunk adni, illetve telefonon is rendelkezésre állnak kollégáink, akik készséggel fognak válaszolni minden kérdésedre. A tanfolyam kezdetekor minden esetben aktuális a tanfolyami díj első részletének megfizetése!  

Bankkártyával történő fizetés menete és feltételei

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat weboldalunkon. A kiválasztott tanfolyamra jelentkezés után Önt az Unicredit Bank fizetőoldalára irányítjuk, ahol a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Ügyfeleinknek csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC/CVV) megadják. A Bank a dombornyomott VISA és Mastercard, Visa Electron (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően), valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrzőkód (CVC) került kibocsátásra. Amennyiben az Ön Maestro bankkártyáján ilyen nem található, érdeklődjön Bankjánál.  
A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.   

Elállási jog és annak gyakorlása

A jelentkezéstől számított 14 napon belül a megrendelőt elállási jog illeti meg, amelyet írásban, postai úton, ajánlottan feladott vagy elektronikus levélben gyakorolhat, amennyiben a képzés még nem indult el.  Az elállási jog gyakorlásához szükséges adatlap a jelentezéskor visszaigazolásként megkapott levél adataival megegyezik.
Az elállás bejelentését követően a megfizetett képzési díjat a megadott bankszámlára 30 napon belül visszautaljuk. 
Amennyiben a tanfolyam már elkezdődött, úgy a lejárt órák díját részarányosan szükséges megfizetni.

Reklamáció kezelése

Reklamációit jelezheti e-mailben, telefonon, és postai levél útján. Elérhetőségeink megtalálhatóak a "Kapcsolat" menüpont alatt. Reklamációját 30 napon belül kivizsgáljuk. Jogos reklamáció esetén 5 munkanapon belül kártalanítjuk és a megadott számlaszámra visszautaljuk befizetését.

A képzésekre jelentkezni lehet a honlapunkon, kérdés esetén elérhetőségeink megtalálhatóak a "Kapcsolat" menüpont alatt.


Mit hozzunk magunkkal beiratkozáshoz?

  • Személyi igazolvány
  • Lakcímkártya
  • 10 000 Ft regisztrációs díj (beleszámít a tanfolyam árába)
  • A szakképesítéseknél előfeltétel az érettségi bizonyítvány, azt is hozd magaddal!

 

Kedvezmények

Páros kedvezmény

Ha a beiratkozáskor hozol magaddal még egy tanfolyamra jelentkezőt, akkor 10% kedvezményben részesülsz a tanfolyam árából. Ha két tanfolyamra jelentkezőt hozol, akkor 15% kedvezményt kapsz! 

Hűség kedvezmény

Azok a beiratkozók, akik tanulóink voltak 10 % kedvezményben részesülnek a tanfolyam árából.
Webler Oktatóstúdió